Omega hoekbank "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In stofgroep 13/ poten zwart gelakt/ lade element noten/ federkern zitcomfort

Afmetingen

334x 252x 82h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Banken

5.949,-

Beschrijving

Hoekbank met losse zitkussens en lade element excl. lapje, hoofdsteun en kussens.

Leverbaar in verschillende uitvoeringen, maten, stof- en leerkwaliteiten.

Boven of onder – altijd een blikvanger!

Het dagelijks leven in de snelle wereld van vandaag wordt bepaald door hectiek, stress en constante bereikbaarheid. Om deze reden is het des te belangrijker voor u dat er een plek is waar u zich kunt terugtrekken, een film kijken of gewoon genieten van familie of vrienden. Een plek die niet alleen het hoogste comfort biedt, maar ook technische eigenschappen die u in staat stelt om nog meer te ontspannen. 

Als het op comfort aankomt, is deze aanpasbaar modulaire banken serie een klasse apart. Echter, de Omega is ook indrukwekkend in termen van de omvang van het productassortiment en diversiteit. Zo kunt u bij de Omega banken serie kiezen uit 16 verschillende armleuningen, 6 poten, 3 zitcomforts en 2 verschillende zithoogte en -diepte. Hierdoor vind u altijd de perfecte versie die bij u past!

Wilt u liever geen vaste armleuningen, dan zijn individueel verstelbaar flexibele armleuningen die zich aanpassen aan elke gewenste zittende of liggende positie wellicht een optie. De armleuningen van de Omega kunnen worden versteld d.m.v. vangstmechanismen en dienen als hoofdsteun, wanneer deze volledig is verlaagd zodat u kunt gaan liggen en ontspan. Dit breekt ook visueel de zachte kubusvorm en maakt dat de Omega bank er bijzonder gezellig uit ziet.

Ook als bank verkrijgbaar! 
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in