Bellice 3 zitsbank "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In leer Wapiti/ poten Anillo aluminium gepolijst

Afmetingen

253x 95x 85h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

6.095,-

Beschrijving

3 zitsbank met brede lage armleuningen.

Leverbaar in verschillende uitvoeringen, maten, stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan.
De poten/ onderstel zijn standaard in aluminium gepolijst of RVS, maar tegen een kleine meerprijs kunt u deze ook in al alle Leolux epoxy- of lakkleuren krijgen.

Bellice, volmaakt veelzijdig:

De Bellice geeft u alle vrijheid om de bank van uw dromen te creëren. Er zijn banken, zit-, tussen- en schakelelementen, maar ook hoeken en einddelen met of zonder poef. Uiteraard ontbreekt een chaise longue niet; er is zelfs een extra brede variant die ruimte biedt voor twee personen. 

Comfort, design en kwaliteit vormen de essentie van de Bellice bankenserie. En meer dan welk Leolux-model dan ook, geeft de Bellice u de kans om al deze elementen naar uw hand te zetten. Met uitzondering van de kwaliteit. Want die staat nooit ter discussie.

Het samenstellen van uw persoonlijke Bellice is een wonderlijke ontdekkingsreis. Stap voor stap krijgt uw bank steeds meer gestalte. Er zijn een 5-tal verschillende armleuningen, 6-tal verschillende poten/ onderstellen en u kunt zelfs uw eigen zit- en rugcomfort bepalen.

Ook als Bellice  hoekbank verkrijgbaar!
Zie onze site.

Poef in leer Wapiti: 80x 57x 41h  € 830,=

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in