Nihan fauteuil "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In promo stof Fresco/ rug eiken fineer gebeitst/ frame epoxy gelakt

Afmetingen

71x 75x 75

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Fauteuils

1.425,- 1.225,-

Beschrijving

Fauteuil met gefineerde houten rug naar Scandinavisch design.

Leverbaar in verschillende eiken fineer beitstinten, stof- en leerkwaliteiten.

Laidback en ontspan!

De Nihan fauteuil van Pode is een creatie van designer Pascal Bosetti (1981), afgestudeerd als Master of Arts in Design en winnaar van diverse toonaangevende awards. In zijn ontwerpen staan emoties, vorm en functionaliteit centraal. Ook heeft Pascal Bosetti door zijn achtergrond van vakmanschap een passie voor materialen en de wijze waarop deze toegepast kunnen worden in een ontwerp.

Laidback en ontspan, het uitgangspunt van de designer voor het ontwerp van de Nihan fauteuil. Een prachtig organisch en vloeiend vormgegeven zitschaal gecombineerd met een frame voorzien van subtiele bochten.
Dit is terug te zien in zowel de zitting, rugleuning als het frame. Op het eerste gezicht lijkt het onderstel redelijk rechttoe-rechtaan, maar wanneer u naar de details kijkt, ziet u een verfijnde, vloeiende afwerking. 
Vernieuwend detail: de onzichtbare verbinding tussen de rug en het frame.

Poef in promo stof Fresco: 67x 43x 49h  van: € 750,= voor € 650,=

 

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in