Melloo hoekbank "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In promo stof Essential/ poten epoxy gelakt

Afmetingen

260x 271x 76h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

5.265,- 5.070,-

Beschrijving

Hoekbank excl. kussentje.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en de poten ook gelakt.

Say hello to Melloo!

De Melloo is een zeer comfortabele zitbank en heeft het meest complete programma van Pode met alle toepassingsmogelijkheden die u voor uw interieur nodig heeft. Deze serie bestaat uit drie losstaande banken, veertien elementen en een bijpassende poef. Alle Melloo elementen worden steeds met één poot aan elkaar gekoppeld: een mooi detail. Dit zorgt voor een rustig beeld.

Met de ronde hoekelementen bouwt u eenvoudig een comfortabel Meloo-landschap. Om languit te relaxen voegt u een lounge- element toe of juist extra zitelementen zodat zoveel mogelijk mensen op dit vriendelijke- en uitnodigende ontwerp van Roderick Vos met je mee kunnen genieten. Zo creëert u een bank die alleen van u kan zijn!

Ook als Melloo gewone bank verkrijgbaar!
Zie onze site.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in