Shape eetkamertafel "Bree's New World"

Merk

Bree's New World

Materiaal

In Fenix/ frame zwart epoxy met gepolijst aluminium

Afmetingen

240x 100x 75h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Eetkamertafels

1.975,-

Beschrijving

Eetkamertafel op elegante poten.

Leverbaar in verschillende maten, Fenix, Ceramistone, HPL,  massief eiken- en noten in beitstinten en poten ook geheel in diverse kleuren epoxy.

Poten als een soort boom aftakking naar het blad:

De Shape is een eetkamertafel met een modern design. Deze eetkamertafel heeft een opmerkelijke eigenschap: de combinatie van het verjongde blad met gepolijst aluminium of zwart geëpoxeerde poten.

Verder valt op dat de poten als een soort boom aftakken naar het blad. Dit zorgt ervoor dat de poten op strakke wijze voortvloeien uit het tafelblad. Door de subtiele knik bovenaan de poten lijkt het blad te zweven boven het onderstel. Een uniek aspect wat zorgt voor een open uitstraling.

De Shape eetkamertafel komt met veel keuzemogelijkheden. Hierdoor kunt u de eetkamertafel geheel naar eigen wens aanpassen. Daarnaast is de eetkamertafel zo samen te stellen dat deze zowel in een modern als industrieel interieur past.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in