Bourgie 9076 tafellamp "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

In polycarbonaat wit/ binnenkant verguld

Afmetingen

37x 68-78h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Lampen

405,-

Beschrijving

Tafellamp met dimmer en in verschillende hoogte verstelbaar.

De innovatie van de klassieker: de barokke lamp.

De Bourgie is ontworpen door Ferruccio Laviani en is een tafellamp met een onmiskenbare stijl. Deze lamp combineert op wonderlijke wijze klassiek en traditioneel met innovatie en ironie.
Kenmerkend voor Kartell, dat geprezen wordt om het experimenteren met kunststof in vorm en functionaliteit.

De voet van de Bourgie tafellamp in barokstijl bestaat uit drie decoratieve vlakken die elkaar kruisen en de brede lampenkap met plissé-effect creëert speelse lichtweerkaatsingen wanneer de lamp brandt. Dankzij het speciale bevestigingssysteem van de kap kan deze op drie verschillende hoogten worden versteld: 68, 73 en 78 centimeter. Zo kan de Bourgie zowel een prachtige sierlamp, tafellamp of bureaulamp zijn.

Op de salontafel, als sfeerlicht op het nachtkastje, als blikvanger in de woonkamer: de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit design behoort tot de tijdloze iconen van Kartell en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Van neutraal zwart, wit en transparant tot excentriek fuchsia en koper.

Ook als Bourgie 9070 en 9072 tafellamp verkrijgbaar!
Zie onze site.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in