6401 F Woody fauteuil "Gelderland"

Merk

Gelderland

Materiaal

In stofgroep A/ armleuningen noten/ frame zwart epoxy gelakt

Afmetingen

76x 99x 73h

Filiaal

Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

2.065,-

Beschrijving

Fauteuil met houten armleuningen.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten, armleuningen in noten- of eikenhout en frame standaard in zwart gelakt. Tegen een kleine meerprijs kunt u het frame ook in iedere RAL kleur krijgen.

Pootjes van een insekt:

De 6401 F Woody fauteuil wordt gezien als de rokersstoel anno nu.

Ontwerper Bart Vos: ‘Het is een sieraad dat toepasbaar is in elk interieur. Mijn ontwerp is een typische Gelderland: eenvoudig en functioneel. Een fauteuil die door de jaren heen alleen maar mooier wordt.

De 6401 F Woody fauteuil leent zich goed voor zowel stof als leer en vormt zich naar zijn eigenaar als een oude leren jas. De Woody heeft een warm en vriendelijk tintje dankzij de houten armleuningen die zijn afgerond en daardoor fijn aanvoelen in de palm van uw hand.

Het frame van de Woody fauteuil geeft de stevige, dikke kussens een elegante tegenhanger. De gebogen poten doen denken aan de pootjes van een insect.

Deze Gelderland serie beschikt over een afneembare hoes en is zeer gemakkelijk te vervangen of te reinigen.

Mooi te combineren met de 6401 B2.5 zitsbank, ook van Gelderland!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in