Amulet I poef "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In combi leer Wapiti/ stofgroep 1

Afmetingen

80 rond x 40h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

840,-

Beschrijving

Grote poef met vlakke bovenkant.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten of combinaties hiervan.

Een onmisbaar accessoire:

De poef Amulet van Leolux is een ontwerp van Edward van Vliet uit 2017. Een opvallende accessoire door zijn vorm en verhoudingen en zeer praktisch in het dagelijks gebruik. U kunt de Amulet gebruiken als extra zitplek, maar door zijn stevige en vlakke zitting is de achthoekige poef ook heel bruikbaar als bijzettafel. De poef is leverbaar in twee maten: 48 en 80 rond.

Amulet I is aan de onderzijde afgerond met facetten en krijgt door de opengewerkte verticale naden met aan de binnenzijde een afwijkende kleur extra diepte. 

Amulet II heeft zowel boven als onder facetten. Hier zijn de accenten aangebracht in de vorm van een siersteek. U kunt deze siersteek laten versmelten met de bekleding, of juist kiezen voor een kleur die afsteekt tegen de bekleding van uw keuze.

De kleine poef Amulet II is verkrijgbaar in stof vanaf: € 525,=

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in