Fina sideboard "Gazzda"

Merk

Gazzda

Materiaal

In massief eiken hardwax 1045 wit/ lade en deur Linoleum zwart/ pootjes zwart

Afmetingen

180x 45x 64h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

TV-stereomeubels

1.690,-

Beschrijving

Sideboard met 1 lade en deur in massief hout op elegante pootjes.

Leverbaar in 2 verschillende kleuren Linoleum en ook in eiken naturel.

Fina, multifunctioneel:

Het prachtig afgewerkte eikenhout van het Fina sideboard met de zwart linoleum lade en deur zorgen voor een mooi contrast tussen klassiek en modern. Het zijdezachte eikenhouten Fina sideboard heeft aan de linkerzijde een lade met soft-close systeem, wat ervoor zorgt dat de lade geleidelijk sluit. De lade en het deurtje zijn eenvoudig te openen door op de voorkant te drukken.

Daarnaast zit er in de  lade ook een geweldig item. Hierin zit namelijk een extra lade waarop u een laptop en andere gadgets kwijt kunt. Op deze manier kunt u uw technische snufjes onderscheiden van de andere hebbedingetjes die u in de lade wilt verstoppen. 

Het Fina sideboard van het merk Gazzda heeft heel veel opberg mogelijkheden en is perfect voor een grote smart-TV! Aan de rechterkant zit een open vak - perfect voor een mediabox die hierdoor met de afstandsbediening altijd bereikbaar is. Aan de zijkant van het open vak en de achterzijde van het Fina sideboard zitten uitsparingen speciaal voor de kabeldoorvoer en kunt u al uw technische snufjes ongezien aansluiten!

Dit maakt het Fina sideboard niet alleen mooi, maar ook heel functioneel.

Ook als Fina lowboard en hoog dressoir verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in