Muse roomdevider of boekenkast "Gazzda"

Merk

Gazzda

Materiaal

In massief eiken hardwax 1045 wit/ elastisch koord wit

Afmetingen

100x 45x 216h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Kasten

2.150,-

Beschrijving

Roomdevider of boekenkast met 5 schappen in massief hout.

Leverbaar met verschillende kleuren elastisch koord en in massief eiken naturel.

Geheel eigen karakter die Muse!

Perfect geschikt als boekenkast of roomdevider: de kast Muse van Gazzda is een multifunctioneel ontwerp voor ieder interieur. De roomdevider of boekenkast biedt plaats aan boeken, dierbare accessoires en allerlei andere spullen die een opbergplek nodig hebben.

Door de kast niet tegen de wand, maar vrij in de ruimte te plaatsen is de Muse van Gazzda ook uitermate goed te gebruiken als scheidingswand.

De roomdevider of boekenkast Muse is vervaardigd uit massief eikenhout en valt op door zijn bijzondere details: het elastische koord tussen de planken lijken het houten frame van de kast bij elkaar te houden en bieden plaats om bijvoorbeeld foto's van uw vorige vakantie aan op te hangen.

Zo krijgt de Muse kast van Gazzda een geheel eigen karakter!

Ook als Muse roomdevider of boekenkast met 3 schappen verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in