Tink eetkamertafel "Gazzda"

Merk

Gazzda

Materiaal

In massief eiken hardwax 1045 wit/ topblad Linoleum/ verbindingsstukken metaal

Afmetingen

220x 90x 75h

Productgroep

Eetkamertafels

1.920,-

Beschrijving

Eetkamertafel met massief houten onderstel.

Leverbaar in verschillende maten, topblad in Linoleum kleuren en ook in massief eiken naturel.

Fabelachtig design:

Wist u dat de Tink eetkamertafel van het merk Gazzda zijn naam te danken heeft aan Tinkelbel uit Peter Pan? Dat is te zien aan de prachtig afgewerkte details van de Tink eetkamertafel. Bijvoorbeeld de tafelpoten die de vorm hebben van vleugels. Zo lijkt het net alsof de eetkamertafel ieder moment weg kan vliegen. Het onderstel van de Tink eetkamertafel wordt urenlang gepolijst, waardoor het eikenhout net zo zacht aanvoelt als de vleugels van Tinkelbel.

In combinatie met het linoleum tafelblad in een kleur naar keuze, brengt de Tink eetkamertafel van Gazzda enorm veel sfeer in uw interieur.
Dit is wat u wilt!

Ook in geheel massief eiken verkrijgbaar en mooi te combineren met de Fawn, Nora en Ava eetkamerstoelen!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.