Tink eetkamertafel "Gazzda"

Merk

Gazzda

Materiaal

In massief eiken hardwax 1045 wit/ verbindingsstukken metaal

Afmetingen

220x 90x 75h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Eetkamertafels

2.230,-

Beschrijving

Eetkamertafel in massief hout.

Leverbaar in verschillende maten en ook in massief eiken naturel.

Fabelachtig design:

Wist u dat de Tink eetkamertafel van het merk Gazzda zijn naam te danken heeft aan Tinkelbel uit Peter Pan? Dat is te zien aan de prachtig afgewerkte details van de Tink eetkamertafel. Bijvoorbeeld de tafelpoten die de vorm hebben van vleugels. Zo lijkt het net alsof de eetkamertafel ieder moment weg kan vliegen.

Het hout van de Tink eetkamertafel wordt urenlang gepolijst, waardoor het eikenhout net zo zacht aanvoelt als de vleugels van Tinkelbel.

Het verjongde tafelblad van de Tink eetkamertafel is 2 cm dik en hierdoor oogt de hele eetkamertafel licht en elegant. Ook de open tafelpoten geven een karakteristieke sfeer mee aan uw eetkamer.

Ook met een Linoleum topblad verkrijgbaar en mooi te combineren met de Fawn, Nora en Ava eetkamerstoelen!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in