Fawn eetkamerstoel "Gazzda"

Merk

Gazzda

Materiaal

In massief eiken hardwax 1045 wit geolied/ webbing zwart

Afmetingen

48x 48x 78h

Productgroep

Stoelen

650,-

Beschrijving

Eetkamerstoel in massief hout.

Leverbaar in verschillende kleuren webbing en ook in massief eiken naturel.

Harmonieuze verhoudingen!

Adembenemende functionaliteit, esthetiek en unieke eenvoud: dit zijn de woorden die kunnen worden gebruikt om de Fawn eetkamerstoel te omschrijven.

Als u zich warm en vervaagd voelt in handgemaakte kwaliteit, is dit de juiste eetkamerstoel voor u. Elk stuk hout van de Fawn eetkamerstoel is perfect gepolijst, waardoor het eikenhout erg zacht aanvoelt. De tactiliteit en transparantie staan centraal in het ontwerp van de Fawn. Evenals een minimaal aantal materialen en harmonieuze verhoudingen.

Hoewel de Fawn eetkamerstoel is gemaakt van massieve eiken, is het superlicht en heeft het een rotsharde constructie zonder gebruik van schroeven, bouten of andere metalen soorten.

Mooi te combineren met de Tink eetkamertafel!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.