7880 Embrace hoekbank "Gelderland"

Merk

Gelderland

Materiaal

In stofgroep A/ plint mee gestofferd/ poten RVS

Afmetingen

236x 293x 77h

Filiaal

Alle

Productgroep

Banken

7.565,-

Beschrijving

Hoekbank excl. kussens en armblad met lektuurbak.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten.

De 7880 Embrace hoekbank van Gelderland is een ontwerp van Jan des Bouvrie.

Dankzij de combinatie van koud- en traagschuim in de zit- en rugkussens is deze hoekbank misschien wel de meest comfortabele Gelderland bank ooit. De 7880 Embrace heeft een ongekende luxe afwerking en uitstraling. Het is een kubistische bank met een strak onderstel en vriendelijke vormen in de stoffering, waarmee het ook in de toekomst modern blijft.

De bank is voorzien van een frame dat in een kleur of materiaal naar keuze wordt uitgevoerd. U kunt het gebruiksgemak compleet maken met een los armblad incl. lektuurbak die u simpelweg over de armleuning hangt en losse sierkussens voor een knus gevoel.

De 7880 Embrace serie heeft als basis 8 elementen. Deze bestaan uit losstaande banken, maar ook als hoekbank in vele maten en uitvoeringen. Door deze talloze opties en maten kiest u eenvoudig de juiste bank die bij u past. Om een wat nonchalantere uitstraling aan de bank te geven is de 7880 serie nu uitgebreid met een Soft Edition voor in de rugkussens.

Deze Gelderland serie beschikt over een afneembare hoes en is zeer gemakkelijk te vervangen of te reinigen.

 

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in