7880 Embrace hoekbank "Gelderland"

Merk

Gelderland

Materiaal

In stofgroep A/ plint mee gestofferd/ poten RVS

Afmetingen

307x 150x 77h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

7.895,-

Beschrijving

Hoekbank met armblad en lektuurbak excl. sierkussens.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en poten in zwart of grijs gelakt.

Een hedendaagse kubusbank:

De 7880 Embrace banken serie is ontworpen door Jan des Bouvrie.

Dankzij de combinatie van koud- en traagschuim in de zit- en rugkussens is deze hoekbank misschien wel de meest comfortabele Gelderland bank ooit. De 7880 Embrace heeft een ongekende luxe afwerking en uitstraling. Het is een kubistische bank met een strak onderstel en vriendelijke vormen in de stoffering, waarmee het ook in de toekomst modern blijft.

De 7880 Embrace bank is voorzien van een frame dat u naar eigen wens kunt personaliseren door bijvoorbeeld te kiezen voor een van de vele RAL kleuren. De plint van de 7880 is tegen een kleine meerprijs in een andere kleur stof- of leerkwaliteit te krijgen. Zo krijgt de bank een eigenwijs karakter.

U kunt het gebruiksgemak compleet maken met een los armblad die u simpelweg over de armleuning hangt.
Zo staat uw drankje stevig en is er ruimte voor het opbergen van een tijdschrift of tablet. Losse sierkussens geven de 7880 bank een knus gevoel!

De 7880 Embrace serie heeft als basis 8 elementen. Deze bestaan uit losstaande banken, maar ook als hoekbank in vele maten en uitvoeringen. Door deze talloze opties en maten kiest u eenvoudig de juiste bank die bij u past.

Deze Gelderland serie beschikt over een afneembare hoes en is zeer gemakkelijk te vervangen of te reinigen.

Om een wat nonchalantere uitstraling aan de bank te geven is de 7880 Embrace serie nu uitgebreid met 7880 Embrace Soft Edition met zachtere rugkussens!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in