Sushi uitschuifbare eetkamertafel "Kristalia"

Merk

Kristalia

Materiaal

In Linecompact/ frame aluminium

Afmetingen

150/ 187/ 224 x 90x 75h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Eetkamertafels

2.950,-

Beschrijving

Uitschuifbare eetkamertafel met 2 aansteekbladen.

Leverbaar in verschillende maten, blad in glas, Linecompact, Fenix, Pure-White en frame ook in verschillende lakkleuren.

Slank profiel:

De Sushi eetkamertafel collectie bestaat uit een complete verzameling van vaste en uitschuifbare eetkamertafels. Deze is ontworpen vanuit innovatie, esthetiek en functionaliteit door ontwerpstudio Bartoli Design.

De Sushi eetkamertafel van Kristalia is al jaren geliefd vanwege de tijdloze vormgeving, de veerkracht en het innovatieve en uiterst sterke design. Door het gebruik van het materiaal aluminium is de eetkamertafel van licht gewicht en zeer duurzaam, aangezien het materiaal 100% recyclebaar is.

Het tafelblad van de Sushi kan eenvoudig worden uitgebreid met extra aansteekbladen die onder het tafelblad zijn verborgen. Door het frame eenvoudig naar één kant te schuiven komen de bladen te voorschijn.
Zo kan de eetkamertafel met een lengte van 150 cm worden vergroot tot een maximale lengte van 262 cm.

De Sushi eetkamertafel van Kristalia is perfect voor comfortabele avonden met vrienden en familie, voor de volgende verjaardag of kerstdiner met het gezin!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in