4800 B2.5 zitsbank "Gelderland"

Merk

Gelderland

Materiaal

In stofgroep A/ poten mat chroom

Afmetingen

190x 81x 70h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

3.305,-

Beschrijving

2.5 zitsbank met elegante armleuningen en excl. kussen.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en pootjes in glanzend of mat aluminium. Tegen een kleine meerprijs kunt u de pootjes ook zwart gelakt krijgen.

Een eigen en vernieuwd karakter!

Deze alleskunner met veel mogelijkheden in kleuren, stoffen, leerkwaliteiten en maten is in de Gelderland collectie sinds 1982 en voelt zich bijna overal thuis. De 4800, ontworpen door Henk Vos, is herkenbaar aan de elegante armen en bijzondere voet die verkrijgbaar is in diverse kleuren. 

In de uitgebreide 4800 serie vindt u naast een fauteuil en een love seat ook 4 verschillende maten banken, een chaise longue en natuurlijk ook verschillende elementen om een hoekbank te creëren. Helemaal zoals u het wilt!

De 4800 banken serie is in 2021 uitgebreid met de 4850, een complete serie met een ander comfort dat zich kenmerkt door een diepere zit.  

Deze Gelderland serie beschikt over een afneembare hoes en is zeer gemakkelijk te vervangen of te reinigen.

Mooi te combineren met de 4800 F fauteuil, ook van Gelderland!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in