Dodge 2.5 zitsbank "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In stofgroep A/ poten alu

Afmetingen

200x 88x 78h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

1.460,-

Beschrijving

2,5 zitsbank exclusief kussentje.

Leverbaar in verschillende maten en stofkwaliteiten.

De Dodge bank heeft een strak design met actieve zit:

Getoonde bank Dodge is een 2.5 zits uitgevoerd in stof Edit en 200 cm breed. De Dodge bank is een stijlvolle bank speciaal ontworpen voor Hulshoff Design Centers. Een fraai object in uw huiskamer. Ziet u deze bank liever in een andere kleur? Dat kan. Onze bank Dodge in stof Edit is er in vele kleuren.
Ook andere stofkwaliteiten zijn mogelijk en u kunt zelfs tegen een meerprijs een aantal stoffen van De Ploeg op de Dodge laten stofferen!

De bank Dodge heeft een rvs rond pootje, maar ook deze kan worden vervangen voor een ander pootje,
tegen een kleine meerprijs.

Mogelijkheden bank Dodge:

Onze bank Dodge is er in meerdere maten. Bijvoorbeeld als 2 zits van 180 cm, 2.5 zits van 200 cm, 3 zits van 220 cm en als 3.5 zits 240 cm breed. Daarnaast is de Dodge er ook als fauteuil, loveseat en als hoekbank.

Bij deze bank is ook een bijpassende hocker mogelijk van 60 x 90 cm, 70 x 90 cm of 80 x 80 cm. maar u kunt deze ook op maat laten maken.

Vraag gerust naar de mogelijkheden of kom proef zitten op deze bank bij één onze Hulshoff Design Centers!

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in