Bora Balanza 3 zitsbank met lage rug "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In leer Senso/ poten gepolijst aluminium

Afmetingen

208x 90x 80h

Filiaal

Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

5.750,-

Beschrijving

3 zitsbank met lage rug.

Leverbaar in verschillende maten, stof-en leerkwaliteiten. De poten zijn standaard in aluminium gepolijst, maar tegen een kleine meerprijs kunt u deze ook in al alle Leolux epoxy- of lakkleuren krijgen.

Meesterlijk in balans:

De Balanza van Axel Enthoven biedt het evenwicht waaraan u goed design herkent. Met een rank frame, elegante aluminium voetjes en een actuele maatvoering – van fauteuil tot 3,5-zitter. Met royale zachte armkussens waarop uw arm of uw hoofd lekker steunt, een hoogwaardige zit en een mee-verende rug voor
een ongekend hoog comfort. Ook kunt u kiezen voor een hoge- of lage rugleuning. Helemaal perfect!

De kenner herkent meteen dat de inspiratie voor de Balanza is ontleend aan de succesvolle Bora reeks uit de jaren tachtig. Het uitgangspunt van comfort en verborgen schoonheid werd door Enthoven echter helemaal opnieuw benaderd, passend bij deze tijd. Zo ontstond een bankenserie die weliswaar herinnert aan de “classic” van Leolux, maar die ook zonder die verwijzing de verwachtingen volledig waar maakt. Comfortabel en mooi, volledig in balans.

Ook als Bora Balanza met hoge rug verkrijgbaar!
Zie onze site!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in