Dennis hoekbank "Koozo"

Merk

Koozo

Materiaal

In stofgroep 600/ poten verchroomd

Afmetingen

311x 178x 71h

Productgroep

Banken

3.689,-

Beschrijving

Hoekbank op metaal verchroomde slede.

Leverbaar in verschillende maten, stofkwaliteiten en slede ook in massief eiken gebeitst.

Details zijn geen kleinigheden:

Zoals bij goede architectuur, verandert het beeld van de Dennis hoekbank vanuit elke richting. Door het geraffineerd design wordt het ook nooit saai. Minimalisme in combinatie met een oog voor detail geeft de Dennis een meerwaarde en verbindt design met de hoogste kwaliteit.

Op zijn hoge metaal verchroomde slede oogt de Dennis zeer elegant en tijdloos met een bepaalde spontaniteit. Met massief eiken houten gebeitste slede verandert de Dennis hoekbank van gedaante en past hij zich volledig aan in een andere leefwereld. De Dennis hoekbank is een creatieve bijdrage aan een sterke identiteit.  

Ook als losse bank en love seat verkrijgbaar!
Zie onze site.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.