Ellen hoekbank "Koozo"

Merk

Koozo

Materiaal

In stofgroep 600/ poten aluminium

Afmetingen

315x 169x 76h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Banken

3.495,-

Beschrijving

Hoekbank op metalen pootjes.

Leverbaar in verschillende maten, stofkwaliteiten en poten ook in zwart gelakt.

De perfecte combinatie tussen comfort en elegantie!

Door te zoeken naar de juiste dialoog tussen comfort en elegantie, ontstond dit ontwerp. Het experiment om architecturale volumes een uitstraling van comfort en elegantie te bezorgen, is hier zeer geslaagd. 

De Ellen hoekbank van Koozo kenmerkt zicht door een strakke vormgeving met brede, robuuste afmetingen. Opvallend is ook het gebruik van rechte en gebogen lijnen, wat de hoekbank een vriendelijke uitstraling meegeeft. Het rustige beeld word versterkt doordat het zitgedeelte uit één geheel bestaat.

Deze hoekbank van Koozo is zeer geschikt om lang comfortabel in te zitten, dit komt mede door de brede arm en de diepe zit. De slanke poot draagt de hoekbank op een manier waardoor deze haast boven de grond lijkt te zweven.

Kortom; een mooie moderne hoekbank die zich gemakkelijk in ieder modern interieur laat plaatsen. 

Ook als losse bank verkrijgbaar!
Zie onze site.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in