Junior 3 zitsbank "Koozo"

Merk

Koozo

Materiaal

In stofgroep 600

Afmetingen

253x 105x 68h

Productgroep

Banken

1.865,-

Beschrijving

3 zitsbank excl. kussentje.

Leverbaar in verschillende maten en stofkwaliteiten.

De kracht en schoonheid tussen minimalisme en organische vormgeving:

Bij de Junior zitbank is de nadruk gelegd op de elementaire basisvorm en optimaal zitcomfort. De zitbank heeft een bijzonder vriendelijke uitstraling door zijn opbollende vulling aan de binnenkant, maar kent toch een zeer moderne uitstraling door de strakke lijnen aan de buitenkant. Het rustige en moderne beeld is verkregen door de armleuning van de Junior op dezelfde hoogte te laten komen als de rugleuning.

De Junior heeft net zoals vele andere modellen uit de Koozo serie, ook een zitgedeelte welke uit een geheel bestaat. Door de goede vultechnieken van Koozo zit de Junior zeer comfortabel en zal de vorm mooi behouden blijven.

Deze zitbank van Koozo zal zich gemakkelijk in ieder modern interieur laten integreren en een vriendelijke, uitnodigende uitstraling hebben.
Een heerlijke zitbank om lekker in te loungen. 

Ook als hoekbank, loveseat of fauteuil zonder armleuningen verkrijgbaar!
Zie onze site.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.