Bottle Stool bijzettafeltje met wijnfles houder "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In massief eiken gebeitst

Afmetingen

42x 39x 45h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Salon/bijzettafels

375,-

Beschrijving

Bijzettafeltje in massief hout met wijnfles houder.

Leverbaar in verschillende beitskleuren.

Bottle Stool: net als wijn!

De Bottle Stool, ontworpen door Kranen/Gille was eigenlijk al bij de introductie een classic. Dit bijzettafeltje van Pode is een wijnfleshouder, krukje, kaasplateau en bovenal een bijzettafeltje dat elke blik naar zich toetrekt. De Bottle Stool is handig en mobiel, doordat de ‘ring’ die de wijnfles vasthoudt, ook dienstdoet als handgreep. Het aantal functies dat Jos Kranen en Johannes Gille in één ontwerp hebben weten te vangen, is indrukwekkend.

De Bottle Stool is leverbaar in verschillende beitskleuren. Het fraaie eikenhout is semitransparant gebeitst, zodat de nerf en de textuur van het hout prachtig zichtbaar blijven. Daardoor wordt het een duurzaam ontwerp, wars van trends, dat met de jaren alleen maar beter wordt, net als de wijn die je erin zet.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in