Sparkle One draaifauteuil met lage rug "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In combi stof Steelcut Trio, Quartet/ kruispoot aluminium gepolijst

Afmetingen

75x 80x 80h

Productgroep

Fauteuils

2.170,-

Beschrijving

Draaifauteuil met lage rug.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinaties hiervan en kruispoot in aluminium gepolijst. Tegen een kleine meerprijs kunt u kiezen voor een gelakte- of houten kruispoot.

Moderne Retro:

De Sparkle One van Pode is een draaifauteuil met een lage rugleuning en is een ontwerp van Thijs Smeets. Deze moderne draaifauteuil heeft een krachtige Retro uitstraling. Deze uitstraling is zichtbaar in de ronde vormen en de subtiele "knoop" in de rugleuning. Door de zacht verende rug biedt de Sparkle draaifauteuil een heerlijk zitcomfort.

Met de Sparkle One draaifauteuil kunt u letterlijk en figuurlijk alle kanten op, want u krijgt de kans om te variëren. Zo kunt u namelijk zelf kiezen welke kleuren u wilt toekennen aan de romp, het zitkussen, de draaivoet én de stiknaden. U kunt hierdoor de meest brutale combinaties samenstellen, die perfect in het interieur past!

De Sparkle draaifauteuil is er in twee versies: One, met een standaard rughoogte en Two, die een hogere rugleuning heeft. Bij beide fauteuils heeft u dezelfde uitgebreide mogelijkheden om een eigen uniek ontwerp samen te stellen.

Heeft u liever een vast zitkussen waardoor de draaifauteuil een strakker karakter krijgt, dan is de Spot One en- Two draaifauteuil wellicht een goede optie.

Ook als Sparkle Two met lage rug verkrijgbaar!
Zie onze site.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.