Fold 3 zitsbank "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In leer Fusion/ poten aluminium gepolijst

Afmetingen

220x 90x 77h

Productgroep

Banken

3.875,-

Beschrijving

3 zitsbank op elegante pootjes.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten.

Fold, de naam zegt het al:

De Fold zitbank van Pode; pure eenvoud met een minimalistisch design. De naam Fold komt niet zomaar uit de lucht vallen. De stoffering van de Fold wordt namelijk zoveel mogelijk gevouwen. Als gevolg hiervan zijn alleen op de absoluut noodzakelijke plekken stiknaden gebruikt in de stoffering. Dit geeft een zeer karakteristiek en rustig beeld waarbij de krachtige vormen beter naar voren komen. De Fold zitbank is bol aan de binnenzijde, hetgeen zorgt voor een heerlijk zitcomfort. De zittingen zijn dikker en de armsteunen breed om heerlijk te loungen. 

Doordat er bij de Fold geen sprake is van een overdaad aan detaillering is de zitbank bijna minimalistisch te noemen. Dit geeft de perfecte basis voor persoonlijke toevoegingen als kussens, maar het kan ook een punt van rust creëren binnen een levendig interieurdesign.

Roderick Vos heeft met de Fold van Pode een stoere en robuuste zitbank ontworpen. Een echte familiebank. Door alleen de beste materialen te gebruiken bent u verzekerd van een zitbank van topkwaliteit waar u nog vele jaren plezier aan zult beleven. 

Ook als Fold hoekbank verkrijgbaar!
Zie onze site.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.