Insert hoekbank "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In promo stof Tweed/ poten aluminium gepolijst/ contrabies naar keuze

Afmetingen

254x 158x 77h

Filiaal

Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

5.570,- 5.200,-

Beschrijving

Hoekbank met contrabies.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten.

Moderne verschijning met strakke vormgeving:

De Insert zitbanken serie van Pode is een moderne verschijning met een strakke vormgeving die tot de verbeelding spreekt. De slanke poten dragen de bank boven de grond voor een ruimtelijk effect. Dat modern design niet altijd hard hoeft te zitten bewijst de Insert. De zitting is voorzien van duurzame vering wat een zeer aangenaam zitcomfort oplevert.

Ontwerper Jet Dircks heeft met de Insert zitbanken serie een prachtig design gemaakt met oog voor detail. Zo is de bank fraai afgewerkt met biezen in plaats van standaard stiknaden. Ook de vouw bij de armleuningen zorgen voor een uniek beeld. Doordat de armleuningen naar binnen toe hellen zijn deze zeer geschikt om comfortabel op de leunen en te loungen.

Ook als Edit losse bank of love seat verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in