Guadalupe hoekbank "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In stof Tiempo/ accenten leer Senso

Afmetingen

235x 260x 75h

Productgroep

Banken

8.380,-

Beschrijving

Hoekbank met eigenwijze kleur accenten.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten of combinaties hiervan.

De Guadalupe is dé bank om op te ontspannen. Maak plannen, kijk een film, droom weg en geniet. Dit is een heerlijke riante bank met perfect zitcomfort. Bijzonder zijn de verschillende elementen met variabele dieptes. Hierdoor is er voor iedereen een perfect plekte op de bank!

De Guadalupe elementen zijn zacht afgeronde kleurrijke eilanden. De rondingen van de bank vloeien op natuurlijke wijze in elkaar over en de stoffering bevat een prettig vleugje nonchalance.

De verschillende kleurcombinaties zijn goed zichtbaar bij de koppelpunten tussen de schakel elementen en zorgen voor eigenwijze accenten. De Guadalupe is zowel geschikt voor de kleine als de grote setting, want u kunt met de aanbouw varianten elk denkbare opstelling creëren.

Door gebruik te maken van verschillende materiaal- en kleurcombinaties geeft u de bank een speels effect en dat maakt de Guadalupe een uniek product die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen.

Ook als losse 2.5 en 3 zitsbank verkrijgbaar: € 3525,= en € 3795,=

Mooi te combineren met de Guadalupe poef!
Zie onze site.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.