Guadalupe hoekbank "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In stofgroep 1/ accenten leer Senso/ poten aluminium gepolijst

Afmetingen

235x 260x 75h

Productgroep

Banken

7.705,-

Beschrijving

Hoekbank met eigenwijze kleur accenten.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten of combinaties hiervan. De poten zijn standaard in aluminium gepolijst, maar tegen een kleine
meerprijs kunt u deze ook in al alle Leolux epoxy- of lakkleuren krijgen.

Onvergelijkbaar gevoel van vrijheid:

De Guadalupe is dé bank om op te ontspannen. Maak plannen, kijk een film, droom weg en geniet. Dit is een heerlijke riante bank met perfect zitcomfort.
Bijzonder zijn de verschillende elementen met variabele dieptes. Hierdoor is er voor iedereen een perfect plek op de bank!

De elementen  van de Guadalupe zijn zacht afgeronde kleurrijke eilanden. De rondingen van de bank vloeien op natuurlijke wijze in elkaar over en de stoffering bevat een prettig vleugje nonchalance. De gepolijst aluminium mini-sledes verfraaien de Guadalupe bankenserie zonder al te opzichtig te pronken.

De verschillende kleurcombinaties zijn goed zichtbaar bij de koppelpunten tussen de schakel elementen en zorgen voor eigenwijze accenten. De Guadalupe is zowel
geschikt voor de kleine als de grote setting, want u kunt met de aanbouw varianten elk denkbare opstelling creëren.

Door gebruik te maken van verschillende materiaal- en kleurcombinaties geeft u de bank een speels effect en dat maakt de Guadalupe een uniek product die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen.

Ook als Guadalupe gewone 2.5 en 3 zitsbank verkrijgbaar: € 3.210,= en € 3.445,=Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.