Nevio V1462 eetkamerstoel met armleuningen "Musterring"

Merk

Musterring

Materiaal

In combi stof Future en leer Tendens/ vierpoot antraciet gelakt

Afmetingen

66x 63x 95h

Productgroep

Stoelen

642,-

Beschrijving

Eetkamerstoel op metalen vierpoot en gestoffeerde armleuningen.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinaties hiervan en vierpoot in diverse lakkleuren.

Nevio, lekker ontspannen en genieten:

Als u samen met uw vrienden of familie dineert, wilt u de tijd vergeten en er ontspannen van genieten. Met de Nevio eetkamerstoelen serie van Musterring werkt dit uitstekend! Want of het nu met of zonder armleuningen is - de eetkamerstoelen uit de Nevio serie zijn niet alleen comfortabel, maar ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Alleen al de diverse metalen onderstellen en de verschillende stof- en leerkwaliteiten geven u volledig nieuwe mogelijkheden bij het inrichten van uw eetkamer.

Doordat de Nevio eetkamerstoelen van Musterring zeer veelzijdig zijn kunt u bijvoorbeeld een statement maken door verschillende onderstellen om de eetkamertafel te zetten. Pas de lakkleur van het onderstel aan in combinatie met de bekleding en voilà... zo creëert u uw persoonlijke eetkamerstoel!

Nieuwsgierig geworden naar de complete Nevio serie?

En mooi te combineren met de Nevio V008 eetkamertafel, ook van Musterring!
Zie onze site.

Armleuning hoogte: 68h

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.