Rikki eetkamerstoel "Bree's New World"

Merk

Bree's New World

Materiaal

In combi stofgroep A en leer Apollo of Toledo/ elips 4-teens voet mat verchroomd

Afmetingen

48x 55x 85h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Stoelen

409,-

Beschrijving

Eetkamerstoel op elips 4-teens voet.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinaties hiervan en elips 4-teens voet ook in diverse kleuren epoxy.

Elegante rondingen:

Muziek kan vaak een inspiratiebron zijn voor het bedenken van een naam voor een eetkamerstoel. Zo zocht ontwerper Peter Schreuder Goedheijt in 2014 naar twee pakkende namen voor een nieuwe eetkamercombinatie. Tijdens het luisteren naar het nummer ‘Rikki don’t lose that number’ van Steely Dan wist hij het…

De eetkamerstoel Rikki valt op dankzij haar elegante rondingen die perfect matchen bij het eivormige blad van de eettafel Steely. De combinatie Rikki eetkamerstoel en Steely eivormige eetkamertafel is uitermate geschikt voor diegenen die de eethoek graag een beetje compact willen houden, maar toch lekker opvallend.

De Rikki eetkamerstoel 'knalt' wanneer ze gestoffeerd wordt in een gedurfde, contrasterende stof-leder combinatie. Daarnaast laat dit lichte, compacte stoeltje zich er graag in meerdere kleuren aan de eettafel posteren. Naast pootjes, kan de eetkamerstoel Rikki ook uitgerust worden met een sledeframe.

Wilt u liever een massief houten bokje, dan is de Cadera eetkamerstoel misschien wel een optie!
Nieuwsgierig naar de Steely eivormige eetkamertafel?
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in