Luna eetkamerstoel met armleuning "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In leer Apollo of Toledo/ freischwinger frame RVS of zwart epoxy gelakt/ armleuning bakeliet

Afmetingen

54x 59x 91h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Stoelen

435,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met armleuning op freischwinger frame incl. kunststof glijders.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten.

Tijdloos voor de moderne eetkamer:

De Luna arm, oftewel de Luna eetkamerstoel met bakelieten armleuningen. Deze eetkamerstoel met armleuningen doorstaat moeiteloos de laatste meubeltrends en maakt dan ook al meer dan een decennium onderdeel uit van de collectie.

Naast het strakke design, krijgt de Luna eetkamerstoel met armleuningen veel lof van klanten over het geweldige zitcomfort. De slanke, ergonomisch gevormde kuip en het licht verende freischwinger frame maken dat zitten op de Luna met bakelieten armleuningen je niet snel zal gaan vervelen. 

Qua zitcomfort en uiterlijk is het exact de Luna, alleen loopt het metalen freischwinger frame aan de achterkant van de zitting door omhoog om zo armleuningen te creëren. De Luna eetkamerstoel met bakelieten armleuningen is dan ook mooi te combineren met de Luna, bijvoorbeeld wanneer men er thuis niet uitkomt of er voor eetkamerstoelen met of zonder armleuningen gekozen moet worden. Dan maar allebei!

Mooi te combineren met de eetkamertafel Luna!
Zie onze site.

Armleuning hoogte: 67h

 

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in