Indra Plus fauteuil "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In leer Wapiti/ frame epoxy/ armleggers eiken gebeitst

Afmetingen

71x 79x 95h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Fauteuils

2.515,-

Beschrijving

Fauteuil met extra hoofdkussen.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan. Het frame is standaard in verschillende epoxykleuren, maar zit uw gewenste kleur er niet bij dan kunt u tegen een kleine meerprijs ook de Leolux lakkleuren raadplegen.

De ultieme topfauteuil: Indra Plus

In de Leolux Indra Plus fauteuil kunt u helemaal tot rust komen. Een veilige en perfecte plek voor een goed boek of conversatie. Zijn elegante uitstraling en zeer comfortabele zitting maakt de Indra tot een topfauteuil.

Het onderstel maakt dat het zitvlak van de Indra Plus in de ruimte lijkt te zweven. Het hoogwaardige zitcomfort van deze Leolux fauteuil wordt gevormd door de gevulde kussens, die uitnodigen om te zitten. Met de vele opties die de Indra Plus fauteuil biedt, kunt u helemaal uw perfecte Indra Plus samenstellen. Voor extra comfort is er een bijpassende poef.

Poef Indra geheel in leer Wapiti: 60x 46x 42h  € 1065,=

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in