Columna Circum ronde eetkamertafel "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In Ceramic 2/ kolom en voet epoxy

Afmetingen

120 rond x 75h

Productgroep

Eetkamertafels

2.875,-

Beschrijving

Ronde eetkamertafel.

Leverbaar in verschillende maten, Ceramic, lak- en houtsoorten of combinatie hiervan. De kolom en voet zijn standaard in verschillende epoxykleuren, maar tegen een kleine meerprijs kunt u kiezen uit alle lakkleuren uit de Leolux collectie.

Zo puur is Columna:

De Columna eetkamertafel van Leolux is vooral een praktische tafel met een verfijnde elegantie.
De eetkamertafel is leverbaar met een ronde of ovale vorm, zodat er een maximaal aantal mensen kunnen zitten, zonder last te hebben van de tafelpoten. De voet en het zeer dunne tafelblad worden verbonden door een rechte kolom.

De enige frivoliteit die ontwerper De Ruiter veroorloofde, is de manier waarop de kolom aansluit op de voet: als een marmeren kolom uit de oudheid. Verschillende mogelijkheden zijn er om aan uw wensen te voldoen. 

Mooi te combineren met de Callas eetkamerstoelen, ook van Leolux!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.