Caruzzo Plus draaifauteuil "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In leer Ceras combi/ draaivoet aluminium gepolijst

Afmetingen

78x 90x 107h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

4.250,-

Beschrijving

Draaifauteuil met traploos vergrendelbaar mechaniek op 5- teens voet.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan. Tegen een kleine meerprijs kunt u de voet en de handel in de Leolux epoxy- en lakkleuren verkrijgen.

Als een koning op uw troon:

Deze schitterende fauteuil is een genot om op te zitten én om naar te kijken! Door de hoge rug en verstelbare mogelijkheden voelt u zich als een koning op zijn troon en geniet u van een heerlijk zitcomfort.
Kenmerkend voor de Caruzzo fauteuil zijn de ambachtelijke stoffeerdetails en de opvallende siernaad aan de achterzijde van de fauteuil die handmatig wordt vervaardigd door de vakmensen van Leolux. Dat ziet er natuurlijk fantastisch uit in een contrasterende kleur!

Met de Caruzzo creëerde de ontwerper Frans Schrofer een oorfauteuil van grote klasse, met veel aandacht voor design en ergonomie. Tevens is de Caruzzo draaifauteuil bekroond met de Reddot Award 2015 en Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2015. En omdat functioneel design Leolux in het bloed zit, voegden zij een uitgekiend mechaniek toe, waarmee u zelf bepaalt hoe actief of passief u zit. Voor een optimaal zitcomfort is er een bijpassende poef.

Poef Caruzzo Forte in geheel leer Ceras 57x 47x 41h: € 1.175,=

TIJDELIJK KRIJGT U BIJ AANKOOP VAN UW CARUZZO DRAAIFAUTEUIL DE POEF CADEAU!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in