Callas Fino Artisan eetkamerstoel "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In leer Senso/ poten epoxy

Afmetingen

50x 63x 88h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Stoelen

925,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met sierlijk rug stiksel op poten.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan en in alle Leolux epoxykleuren.

Callas, een echte diva:

De Leolux Callas eetkamerstoel mag zich nu al een moderne klassieker noemen. Een zeer populaire eetkamerstoel uit de Leolux collectie. De Leolux Callas is vernoemd naar de legendarische opera diva Maria Callas; immers heeft de stoel net zoals de Amerikaans-Griekse zangeres eigenzinnige trekjes, maar ook een geweldig voorkomen. En dat laat een indruk achter!

De vormgeving van de Leolux Callas is organisch en toch strak. Fraaie lijnen vanuit de poten volgen de rondingen van de zitkuip. De prachtige siernaden die met de hand zijn aangebracht maken het geheel af.
Het zitcomfort is zeer goed en de rugleuning ondersteund op precies de goede manier. De Callas is eenvoudig te verplaatsen door zijn lichte gewicht waardoor hij veelzijdig is in gebruik. Door zijn uitgesproken en zeer herkenbare vormen zal de Callas eetkamerstoel een echte eyecatcher zijn in uw interieur.

Mooi te combineren met de Tico eetkamertafel, ook van Leolux!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in