Gispen 101H/ XL eetkamerstoel "Dutch Originals"

Merk

Dutch Originals

Materiaal

In stofgroep A/ buisframe hoogglans chroom

Afmetingen

40.5x 53x 81.5h

Productgroep

Stoelen

523,50

Beschrijving

Eetkamerstoel incl. vloerglijders.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en buisframe in hoogglans chroom. De Gispen 101 XL kan ook met een zwart gelakt buisframe!

Buisframe uit één stuk:

De Gispen Dutch Originals 101 eetkamerstoel is een typisch voorbeeld van tijdloos design. Deze in 1931 door Dhr. W.H Gispen ontworpen eetkamerstoel is gemaakt van een buisframe uit één stuk. Het stalen buisframe is zodanig gebogen dat het de vloeiende lijn van de zitting volgt en dit geeft deze tafelstoel een geheel eigen karakter.

Iets dat nog eens wordt versterkt door de eigenzinnige maatvoering van de Gispen 101 eetkamerstoelen. De verende achterpootloze eetkamerstoel biedt erg veel zitcomfort. De Gispen eetkamerstoelen staan bekend om hun kwalitatief goede materialen en prachtige vormen. Met de Gispen 101 eetkamerstoel van Dutch Originals zit u nooit verkeerd!

Tegen een kleine meerprijs kunt u onder het buisframe viltglijders krijgen. Dit maakt het uitermate geschikt voor houten- en harde vloeren. 

Voor wat langere mensen is er ook een Gispen 101XL uitvoering met een bredere- en diepere zitting: 43x 45 cm en een totaal hoogte van: 85.5 cm voor dezelfde prijs.

Mooi te combineren met de Gispen 515 eetkamertafel, ook van Dutch Originals!

Ook als Gispen 201H/XL eetkamerstoel met armleuningen verkrijgbaar!
Zie onze site.

 

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.