Louis Ghost 4852 eetkamerstoel met armleuning "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

Geheel kunststof

Afmetingen

54x 55x 94h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Stoelen

367,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met armleuning.

Leverbaar in verschillende kleuren.

Geïnspireerd door Louis- Quinze ontwerp:

Een comfortabele eetkamerstoel van transparant polycarbonaat in een op Louis- Quinze geïnspireerd ontwerp. Een verbazingwekkende en fascinerende moderne hommage aan de barokke stijl, vanaf 2002, door de ster-ontwerper Philippe Starck.

De Louis Ghost eetkamerstoel met armleuning is echt innovatief, gemaakt uit één stuk in een spuitgiet procedé: een zeer gedurfd gebruik van polycarbonaat materiaal. Ondanks het gladde en transparante uiterlijk is Louis Ghost stevig en duurzaam, schok- en krasbestendig en weerbestendig.

Er kunnen maximaal 6 stoelen worden gestapeld. Een zeer bijzonder meubelstuk met charisma en opmerkelijke esthetische charme dat zowel elegantie als durf brengt in elke woonkamer of openbare ruimte.

De Ghost eetkamerstoel van Phillippe Starck is er in 3 versies: als transparante versie in kristalhelder, als een effen model in verschillende tinten of als een ondoorzichtige gekleurde lichaamsvariant, tijdloos in zwart en wit.

Armleuning hoogte: 67h

Ook verkrijgbaar als Victoria Ghost 4857 zonder armleuning!
Zie onze site.

 

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in