Dr No 4848 eetkamerstoel met armleuning "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

In geanodiseerd alu/ zitting polypropyleen

Afmetingen

51.5x 49x 79.5h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Stoelen

207,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met armenleuning.

Leverbaar in diverse kleuren.

De Dr. NO eetkamerstoel met armleuning is een klassieker van Kartell die bekend is geworden door zijn perfecte assemblage van functie en esthetiek. Deze opvallende stoel is ontworpen door Philippe Starck.

De Dr. NO heeft geen bezwaar tegen temperatuurschommelingen en ook andere eigenschappen maken de stoel omkopen door zijn hoge functionaliteit: vier stoelen zijn probleemloos stapelbaar en het gebruikte materiaal polypropyleen is gemakkelijk te onderhouden en robuust en maakt de Dr. NO eetkamerstoel ook ideaal geschikt voor buitengebruik.

Meer voordelen van de Dr. NO eetkamerstoel met armleuning zijn het comfort van de zitting, het elegante design en de enorme keuze aan kleuren. Pasteltinten worden in deze collectie benadrukt. De speciale vorm,
de robuuste constructie en het praktische gebruik maken de Dr. NO de perfecte oplossing voor privé- en openbare ruimtes, maar ook voor binnen en buiten.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in