Gispen Today 412RH eetkamerstoel met armleuningen "Dutch Originals"

Merk

Dutch Originals

Materiaal

In leer Toledo/ buisframe hoogglans chroom/ armleuning zwart bakeliet

Afmetingen

49.5x 53x 87.4h

Productgroep

Stoelen

1.000,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met armleuningen excl. vloerglijders.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en buisframe in hoogglans chroom of zwart gelakt.

Ode aan het lijnenspel van de 412 fauteuil:

De Dutch Originals Gispen Today 412 RH eetkamerstoelstoel is ontworpen door Richard Hutten en duidelijk geïnspireerd op het origineel van W.H. Gispen. Hutten is onomstotelijk één van Nederlands’ meest bekende ontwerpers. Een exponent van het Dutch Design dat de laatste vijfentwintig jaar de wereld veroverde.
En, Richard Hutten is al heel lang een fan van Gispen.

Deze Gispen 412RH eetkamerstoel met armleuningen is een ode aan de oude meester door het lijnenspel van de 412 fauteuil te volgen. De vormgeving is duidelijk van deze tijd en de constructie bijzonder in zijn eenvoud. De zitting en rug zijn slechts aan de voorkant van de zitting verbonden met het buisframe. Dat perfectioneert het beeld van de ultieme zwevende stoel.

Tegen een kleine meerprijs kunt u onder het buisframe vloerlijders krijgen. Dit maakt het uitermate geschikt voor houten- en harde vloeren. 

Mooi te combineren met de Gispen 515 eetkamertafel, ook van Dutch Originals!
Zie onze site.

Armleuning hoogte: 65h

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.