Gispen 412S fauteuil "Dutch Originals"

Merk

Dutch Originals

Materiaal

In leer Toledo/ frame hoogglans chroom/ armleuning zwart bakeliet

Afmetingen

61x 77x 87h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

2.915,-

Beschrijving

Fauteuil incl. contrabies met vormschuim- en authentiek stalen spiraalvereninterieur excl. vloerglijders.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en buisframe in hoogglans chroom of zwart gelakt.

Een klassieker in hart en nieren. 

De Gispen 412S fauteuil van Dutch Originals is misschien wel één van de bekendste Dutch Design ontwerpen uit de Nederlandse geschiedenis. Het originele ontwerp komt van de hand van W.H. Gispen die de fauteuil in 1934 bedacht en is onafgebroken meer dan veertig jaar in productie geweest. In 2011 is de fauteuil een nieuw leven in geblazen door hem opnieuw in productie te nemen.

De Gispen 412S fauteuil is een bijzonder elegante en bewezen tijdloos meubel. Het zitcomfort is zeer goed door zijn dikke, zachte zitting en de stevige, goed gevulde rugleuning. De 412S fauteuil kent een bijzonder fraaie stoffering waarbij aan de kleinste details is gedacht en het frame bestaat uit één stuk wat prettig mee veert door zijn gebogen ontwerp. De bakelieten armleggers maken de Gispen 412S fauteuil helemaal af.

De Dutch Originals Gispen 412S fauteuil is een echte must-have voor de Dutch Design liefhebber!

Tegen een kleine meerprijs kunt u onder het buisframe vloerglijders krijgen. Dit maakt het uitermate geschikt voor houten- en harde vloeren. 

Gispen 412 hocker in leer Toledo 45x 48x 43.5h: € 490,=

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in