Gispen 515 eetkamertafel "Dutch Originals"

Merk

Dutch Originals

Materiaal

In Desk-top / poten hoogglans chroom

Afmetingen

200x 90x 76.7h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Eetkamertafels

1.940,-

Beschrijving

Eetkamertafel/ vergadertafel.

Leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

Een strakke en moderne tafel:

De Dutch Originals Gispen 515 is een strakke, moderne tafel, die perfect te gebruiken is als eetkamertafel of vergadertafel. De poten zijn uitgevoerd in hoogglans chroom en zijn standaard voorzien van vloerdoppen dat een extra effect geeft aan het geheel. Doordat de bies langs het tafelblad is uitgevoerd in een ivoor kleur, krijgt de Gispen 515 eetkamertafel meer diepte.

Tegen een kleine meerprijs kan de Gispen 515 eetkamertafel voor wat langere mensen met 3 cm worden verhoogd. Zo kunt u het perfecte comfort kiezen in combinatie met de Dutch Originals eetkamerstoelen met armleuningen!

Mooi te combineren met de Dutch Originals eetkamerstoelen!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in