Gispen 413R eetkamerstoel met armleuningen "Dutch Originals"

Merk

Dutch Originals

Materiaal

In stofgroep A/ buisframe hoogglans chroom/ armleuning zwart bakeliet

Afmetingen

57x 64x 88/ 92.5h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Stoelen

823,50

Beschrijving

Eetkamerstoel met armleuningen incl. vloerglijders.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en buisframe in hoogglans chroom of zwart gelakt.

Gevormd met de grootste precisie:

De internationale meubelgeschiedenis van na 1920 kenmerkt zich door een veelheid aan moderne ontwerpen met een eigen verhaal. Het design van de eetkamerstoelstoel Gispen 413R, een ontwerp van de hand van W.H. Gispen, past met zijn tijdloze elegantie en verfijnde ruimtelijkheid zeker in dit rijtje.

Deze Gispen 413R eetkamerstoel met armleuningen heeft een frame van rond metaal, dat uit één stuk is gebogen. Dit geeft het frame een kwalitatief hoogwaardige basis en een chique look, die wordt gecompleteerd met de toevoeging van een bakelieten armleuningen. De zitting en rug van de eetkamerstoel met armleuningen zijn gevormd met de grootste precisie en ondersteunen het lichaam optimaal.

Zo ervaart u comfort zoals het is bedoeld, terwijl u een gezellige sfeer creëert aan de eetkamertafel bij het geven van een etentje of tijdens een lichte brunch in het weekend. Ook zeer geschikt als vergaderstoel.

Tegen een kleine meerprijs kunt u onder het buisframe viltglijders krijgen. Dit maakt het uitermate geschikt voor houten- en harde vloeren. 

Voor wat langere mensen is er ook een hogere Gispen 413R uitvoering met een hogere zitting: 52 cm en een totaal hoogte van: 92.5 cm voor dezelfde prijs.

Armleuning hoogte: 69.5/ 74.4h

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in