Gispen Today 2001 eetkamerstoel met armleuningen "Dutch Originals"

Merk

Dutch Originals

Materiaal

In stofgroep A/ buisframe hoogglans chroom/ armleuning zwart bakeliet

Afmetingen

56x 54x 85.5h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Stoelen

445,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met armleuningen incl. vloerglijders.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en buisframe in hoogglans chroom of zwart gelakt.

Aanvulling op Gispen Classics:

Voor Dutch Originals heeft het designteam Gebroeders van der Stroom een serie ontwerpen gemaakt die een aanvulling geeft op de rijke collectie Gispen Classics. Dit elegante ontwerp bestaat uit een hoogglans chromen frame en is aan de voorzijde licht gebogen. De zitting en rug hebben een koudschuim interieur die zijn vorm behoudt!

De collectie van Gebroeders van der Stroom bestaat uit een aantal buisframe bijzet- en salontafels, een hocker en een eettafel met bijpassende eetkamerstoelen.

De ontwerpen vallen op door functionaliteit en eenvoud en verwijzen daarmee naar het tijdperk van het modernisme. Ze laten zich goed combineren met de designklassiekers uit de collectie van Dutch Originals.

De Gispen Today 2001 eetkamerstoel met armleuningen wordt standaard geleverd met vloerdoppen, dus uitermate geschikt voor houten- en harde vloeren. De stoel kan gebruikt worden als eetkamerstoel of als vergaderstoel.

Armleuning hoogte: 66h

Ook verkrijgbaar als Gispen 1001 eetkamerstoel zonder armleuningen!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in