Freyr eetkamerstoel "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In leer WSenso/ frame chroom

Afmetingen

49x 60x 87h

Productgroep

Stoelen

795,-

Beschrijving

Eetkamerstoel zonder armleuningen op verend buisframe.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en combinatie hiervan. Het frame is standaard in chroom, maar tegen een kleine meerprijs kunt u deze ook in al alle Leolux epoxy- of lakkleuren krijgen.

Tijdloos design met verende zit:

De Leolux Freyr eetkamerstoel is één van de populairste stoelen uit de collectie van Leolux. Een creatie van designer Erik Munnikhof, woonachtig in Veenendaal en afgestudeerd als Industrieel ontwerper aan de TU in Delft.

Typerend voor de Freyr is het verende buisframe. Deze eetkamerstoel heeft een moderne uitstraling en biedt een heerlijk zitcomfort. De Freyr is verrassend licht van gewicht en het extra knikje aan de voet van de buis geeft deze Leolux eetkamerstoel zowel stabiliteit als uitstraling. 

Ook als Freyr met armleuningen verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.