Portello bijzettafeltje "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In combi lak en eiken gebeitst/ frame aluminium gepolijst

Afmetingen

45x 36x 53h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Salon/bijzettafels

530,-

Beschrijving

Bijzettafeltje met 2 bladen.

Leverbaar in verschillende lak- en eiken beitskleuren of combinatie hiervan. Het frame is standaard aluminium gepolijst, maar tegen een kleine meerprijs kunt u deze in de verschillende Leolux epoxy- en lakkleuren krijgen.

Licht, verfijnd en zeer praktisch!

De Portello is een speelse bijzettafel die u eenvoudig plaatst op de plek waar hij nodig is. Misschien wel met het blad boven de zitting van uw bank. Dat kan, omdat de hoogte van het blad is afgestemd op de Leolux zitmeubelen.  

Deze mooie bijzetter is licht en extra gemakkelijk te verplaatsen door de handgreep onder het blaadje. Zo is de Portello van Leolux nooit een sta-in-de-weg, maar juist een geweldig handige aanvulling op uw wooncomfort. 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in