Kalia eetkamertafel "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In geolied eiken/ frame epoxy

Afmetingen

190x 100x 75h

Productgroep

Eetkamertafels

3.095,-

Beschrijving

Eetkamertafel.

Leverbaar in verschillende maten, Fenix, hout-, laksoorten en beitstinten. Het frame is standaard in verschillende epoxykleuren, maar zit uw gewenste kleur er niet bij dan kunt u tegen een kleine meerprijs ook de Leolux lakkleuren raadplegen.

Strak vormgegeven persoonlijkheid: 

Een moderne en strak vormgegeven persoonlijkheid met een zeer luxe uitstraling: dat is de Kalia eetkamertafel van Leolux. Het tafelblad van de eetkamertafel lijkt verzonken tussen de poten en verloopt elegant (van dun - naar dik - naar dun). Het dunne tafelblad in combinatie met het ranke onderstel maakt van de Leolux Kalia eetkamertafel een slank ontwerp.

Geef de eetkamertafel Kalia een persoonlijke twist door uw eigen kleur voor het onderstel te kiezen die het beste past in uw interieur of bij de eetkamerstoelen. 

Mooi te combineren met de Talos eetkamerstoelen van Leolux!
Zie onze site.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.