601 F Meneer Oberman lounge fauteuil "Gelderland"

Merk

Gelderland

Materiaal

In leergroep 1/ frame glans chroom/ rug zwart tuigleer

Afmetingen

69x 112x 87h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

3.295,-

Beschrijving

Lounge fauteuil met tuigleer bespanning.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten, frame in mat chroom of zwart gelakt en tegen een kleine meerprijs kan het tuigleer ook in naturel.

601 Meneer Oberman:

De Meneer Oberman fauteuil dankt zijn naam aan de oprichter van Gelderland, de heer Koene Oberman. Volgens de overlevering deed hij iedere dag zijn middagdutje in deze comfortabele lounge fauteuil.  

Dit pareltje uit het verleden is onderhanden genomen door Jan des Bouvrie en heeft een geheel nieuw, buitengewoon comfortabel, zitcomfort gekregen. Een lounge fauteuil met het gevoel van de toekomst.
Door zijn charmante uitstraling past de 601 Meneer Oberman lounge fauteuil in klassieke als moderne interieurs.

Vanwege de rug- en zitkussens die zijn voorzien van een nonchalante stoffering en het opvallende ijzeren buisframe krijgt de 601 lounge fauteuil zijn eigenwijze karakter. Daarnaast is het zitcomfort uitstekend door de royale kussens, de fijne hoofdsteun en de comfortabele armleggers. Het frame is gemaakt van chroom en bespannen met zwart tuigleer. Voor nog meer comfort zijn de armleggers gestoffeerd.

Deze Gelderland serie beschikt over een afneembare hoes en is zeer gemakkelijk te vervangen of te reinigen.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in