Up Chair 907.11 Fix eetkamerstoel "Tonon"

Merk

Tonon

Materiaal

In integraal polyurethaan/ poten massief eiken

Afmetingen

63x 57x 82h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Stoelen

445,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met massief houten poten.

Leverbaar in verschillende kleuren en houtsoorten.

De Up Chair 907 is een technisch, fris en innovatief product met organische vormen. Deze stoel is een absoluut emotionele eetkamerstoel, die in zijn gebogen vorm en luchtig lichtontwerp een absoluut icoon van modern design is geworden. De comfortabele zit wordt bereikt door het gebruik van een nieuw productieproces met 'Soft Touch' integraal polyurethaan, waardoor de stoel licht en delicaat blijft. 

Wilt u geen houten poten, dan is de Up Chair eetkamerstoel ook met metalen poten verkrijgbaar. Deze Up Chair serie is zo uitgebreid dat u de eetkamerstoelen tegen een kleine meerprijs in een draaibare variant of op rolwielen kunt krijgen. Ook kunt u kiezen uit verschillende onderstellen.

De Up Chair eetkamerstoel met massief houten armen is leverbaar als Up Chair 917.
Ook als Up Stool 907 barkruk verkrijgbaar!
Zie onze site.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in