Maupertuus langwerpige salontafel "Beek"

Merk

Beek

Materiaal

In helder glas/ poten gepolijst aluminium

Afmetingen

140x 80x 30h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Salon/bijzettafels

1.360,-

Beschrijving

Salontafel op elegante ronde pootjes.

Leverbaar in verschillende soorten 19mm gehard glas en pootjes in gepolijst-, mat geschuurd aluminium of zwart gelakt.

Ruimtelijk karakter:

De ranke belijning van het onderstel en het tafelblad dat vervaardigd is uit glas geven de salontafel Maupertuus een ruimtelijk karakter. Het ontwerp past zich moeiteloos aan naar zijn woonomgeving en voegt zich als een kameleon naar de overige elementen in het interieur. 

De vierkante variant van de Maupertuus salontafel heeft 6 standaard maten op 30 cm hoogte. Wilt u liever een andere hoogte of de salontafel op maat laten maken, dan is dit ook mogelijk!
U kunt dit geheel naar eigen wens invullen. De Maupertuus is er ook als ronde of organische salontafel voor een wat zachter karakter.

Ook als Maupertuus bijzettafeltje verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in