Gelderland design meubelen

Gelderland design meubelen bij Hulshoff Design Centers

Gelderland is opgericht in 1936 en kent een rijke historie. De oprichter was gecharmeerd van Scandinavisch design en zodoende werd al in een heel vroeg stadium van de geschiedenis gekozen voor moderne vormgeving en hoekige vormen. Daarnaast werd de basis gelegd voor misschien wel het belangrijkste principe dat tot op de dag van vandaag leidend is; duurzaamheid en zitcomfort.

 

Ambachtelijk design in een modern jasje

Alle meubelen worden door ervaren vakmensen met een grote liefde voor het meubelvak ambachtelijk vervaardigd in Nederland. Uiterste zorg wordt besteed aan stofkeuze, stoffering en een hoogwaardig beuken frame, zo geconstrueerd, en dat is echt uniek van Gelderland, dat nieuwe hoezen eenvoudig aangebracht kunnen worden en ook gereinigd. Zo kan op een milieuvriendelijke manier de levensduur van uw zitmeubel verlengd worden.

 

Zoek in de online catalogus

 

Persoonlijk Gelderland advies

Bij Hulshoff Design Centers verkopen we al jarenlang de in Nederland vervaardigde meubelen van Gelderland. En dat heeft zo zijn voordelen! Wij kennen als geen ander de eigenschappen van de Gelderland collectie. Kom eens langs in één van onze Hulshoff Design Centers in Den Haag of Leiderdorp en laat u zich bewonderen en vrijblijvend informeren!

 

Zoek een Hulshoff Design Center