Gelderland design meubelen

Herstoffeer-actie

Bij aanschaf van een nieuwe hoes voor uw Gelderland bank verzorgen wij een complete opknapbeurt en vernieuwen gratis het schuiminterieur. Dit betekent honderden euro's voordeel en de bank gaat vervolgens weer jarenlang mee.

Op deze actie gelden de onderstaande voorwaarden:

  • - looptijd van 21 maart tot en met 24 mei 2020.
  • - hoes wordt geleverd tegen de standaard consumentenprijzen.
  • - het oude schuim wordt verwijderd en gaat terug naar de schuimleverancier.
  • - De onverwoestbare romp wordt zorgvuldig gecontroleerd, voorzien van nieuw schuim en daarna opnieuw gestoffeerd. 
  • - keuze uit alle bekledingsstoffen en leer vermeld in de Gelderland prijslijst. Let op! Dus NIET op zelf ingezonden stoffen en leer.
  • - niet geldig in combinatie met andere acties en onder voorbehoud van na-leverbaarheid van onderdelen.

 

Neem contact op met de Hulshoff vestiging bij u in de buurt.

 

Gelderland design meubelen bij Hulshoff Design Centers

Gelderland is opgericht in 1936 en kent een rijke historie. De oprichter was gecharmeerd van Scandinavisch design en zodoende werd al in een heel vroeg stadium van de geschiedenis gekozen voor moderne vormgeving en hoekige vormen. Daarnaast werd de basis gelegd voor misschien wel het belangrijkste principe dat tot op de dag van vandaag leidend is; duurzaamheid en zitcomfort.

 

Ambachtelijk design in een modern jasje

Alle meubelen worden door ervaren vakmensen met een grote liefde voor het meubelvak ambachtelijk vervaardigd in Nederland. Uiterste zorg wordt besteed aan stofkeuze, stoffering en een hoogwaardig beuken frame, zo geconstrueerd, en dat is echt uniek van Gelderland, dat nieuwe hoezen eenvoudig aangebracht kunnen worden en ook gereinigd. Zo kan op een milieuvriendelijke manier de levensduur van uw zitmeubel verlengd worden.

 

Zoek in de online catalogus

 

Persoonlijk Gelderland advies

Bij Hulshoff Design Centers verkopen we al jarenlang de in Nederland vervaardigde meubelen van Gelderland. En dat heeft zo zijn voordelen! Wij kennen als geen ander de eigenschappen van de Gelderland collectie. Kom eens langs in één van onze Hulshoff Design Centers in AmsterdamDen Haag of Leiderdorp en laat u zich bewonderen en vrijblijvend informeren!

 

Zoek een Hulshoff Design Center